Välkommen till Blansch Motorsport´s blogg



- Här kan du följa mitt äventyr på och utanför banan...





lördag 17 januari 2009

En lördagskväll och lite info om vad som väntar...

Då var det lördag kväll, det mesta är lugnt i garaget nu förtiden. I alla fall när det gäller arbetet med rallycrossbilen. Det är ju inte allt för mycket kvar på den nu, men känns som en evighet tills det är klart. Men det är nog för att längtan är rätt så stor över att "skiten" ska bli färdig.
I övrigt så har jag spenderat någon kväll nu i veckan till att göra klart några toppar, mycket justerande om det ska bli perfekt!
Sedan har jag rostlagat en gammal Japanare, roligare saker finns att göra - men pengarna behövs ju så valet är ju ändå rätt lätt.

Annars så blir det nog rätt lugnt vad det gäller skruvandet av rallycrossbilen nu framåt, har tänkt och få tag i plast till sidobakrutorna och sätta dit sådana, sen så fixa bromsokshållare + styrspindlar till framvagnen. Mycket mer kan jag inte göra just nu, bara vänta och se när motorn blir klar, för sen så är det i med den som gäller och inhandla alla dess delar och komponenter.

Det har även blivit klart nu i veckan att Finnskoga MK kommer köra de två första tävlingarna i Götalandscupen den 23 - 24 maj, får väl se om man hamnar där. Men ser ju inte så aktuellt ut nu, här nedan följer resten av Götalandcupskalendern:

  1. Finnskoga MK 23 Maj

  2. Finnskoga MK 24 Maj

  3. Strängnäs AMS 30 Maj

  4. Strängnäs AMS 31 Maj

  5. Fjärås MK 13 Juni

  6. Jönköpings MK 8 Augusti

  7. Jönköpings MK 9 Augusti

  8. MK Team Westom 22 Augusti

  9. MK Team Westom 23 Augusti

  10. Vimmerby MS 5 September

  11. Fjärås MK 12 September

  12. Haninge MK ( Superfinal ) 26 September

Det återstår väl och se vad som pengar, tid och ork räcker till, några tävlingar ska man väl hinna med förhoppningsvis. Men först och främst väntar nog en hel del träning då bilen är klar, om den blir klar?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Pamela påstår att Du ska bli raggare nu,bara för att hon sett dig montera V8motorer Stämmer det?

Anonym sa...

Detta har Pamela helt rätt i, nu är det V8:or för hela slanten. Så det har hon rätt i, den lille tösen!