Välkommen till Blansch Motorsport´s blogg



- Här kan du följa mitt äventyr på och utanför banan...





söndag 28 mars 2010

Vårstädning

I helgen var det dags för årets stora vårstädning, och det kan man verkligen säga att det blev. Vi, eller rättare sagt jag hade mer skrot liggandes än vad jag visste om, enligt vissa är det mesta ren skrot, för mig är det kära ägodelar. Men nu var det visst för mycket av de kära ägodelarna, så det fick bli till att röja i det mesta, och sedan slänga det. Vilket nu i efterhand var det bästa, för så mycket plats det plötsligt blev, och så mycket bättre ordning på alla delar. Nu har var sak sin egen plats, och förhoppningsvis blir det så även i framtiden.

Efter många timmars slit så blev det mesta äntligen klart, garaget blev storstädat, hyllor plockades ner och hyllor sattes upp, lilla reservdels förrådet blev plötsligt stort, och gården som var så stökig och inte speciellt inbjudande, den blev plötsligt välstädad och nu kanske till och med nån främling vågar sig hit?

Nu är det i vilket fall som helst mycket bättre ordning på alla delar, på verktyg, på diverse tillbehör så som skruv, muttrar och brickor, allt är det bättre ordning på nu, hoppas detta leder till att det blir trevligare att vara i garaget och skruva. Så man kan komma ut och tävla nån gång... Det sammlades en del skrot, men vad kommer allt ifrån?
Var sak på sin plats, även ute i förrådet blev det ordning på delarna
Det tillverkades upphägningar för diverse delar, nu är det enklare och hitta, och tar mindre plats
Lite hyllor plockades ner, de ersattes med lite städredskap
Skruv, muttrar, brickor m.m. hamnade på ett bättre ställe
Rent och snyggt börjar det bli, tänk hade man fått ha klinkers golv här bara..
HME:n fick rent och snyggt runt om sig med
Dansgolv?

2 kommentarer:

B i t t e sa...

Men du... Hade du en massa skräp? Nu ser det ju kanonsnyggt ut!

Jocke sa...

Jo, jag hade visst det liggandes, tänk vad mycket värdefullt som slängdes, men vad gör det. Nu är garaget i bra ordning, det är värt mycket det med!